Tangui Thielemans

Kinesitherapeut

In 2018 studeerde ik af aan de Universiteit van Antwerpen als musculoskeletaal therapeut. Het academiejaar nadien specialiseerde ik me in de sportkinesitherapie. Er wordt steeds getracht een doelgerichte en persoonlijke behandeling aan te bieden voor uw lichamelijke klachten in overleg met uw behandelende geneesheer.

U kunt in de praktijk terecht voor allerhande acute en chronische klachten van het musculoskeletaal stelsel, alsook voor pré- en postoperatieve orthopedische revalidatie. Verder kan u bij mij ook terecht voor sportkinesitherapie, blessurepreventie en personal training.

Glenn Van Wezer

Kinesitherapeut

In 2020 studeerde ik af aan de Universiteit van Antwerpen als musculoskeletaal therapeut met optie sport. Verder heb ik ook nog de cursus dry needling gevolgd en komen er in de toekomst nog een aantal andere specifieke opleidingen bij, dit steeds om de patiënt meer doelgericht te helpen. Door voorafgaande ervaring (kinesist ARB Hamme) en huidige ervaring (kinesist nationale ploeg BZVB) kunnen zowel sporters als niet-sporters bij mij terecht. Het doel is om een zo goed mogelijke patiënt specifieke behandeling op te starten en te begeleiden.

U kunt bij ons in de praktijk terecht voor allerhande acute en chronische klachten van het musculoskeletaal stelsel, alsook voor pré- en postoperatieve orthopedische revalidatie. Verder kan u bij ons ook terecht voor sportkinesitherapie, dry needling, blessurepreventie en personal training.